Brunslock

April 7, 2011
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (10 röster, 3,60 av 5)
Laddar ... Laddar ...

Bellman stog och hoppa på ett brunslock som han samtidigt sa 66 66 66. Så kom en polis och sa det där ser ju rätt kul ut får jag prova så precis när polisen skulle hoppa drog bellman undan brunslocket och börja hoppa igen men denna gången sa han 67 67 67 67

Kategori Bellman SMS

10 kommentarer till “Brunslock”

 1. the godis turk skriver:

  den där polisen vill ha sex med en bög som står bakom norsk

 2. ali skriver:

  jag vill knulla alla svennenar

 3. mig med skriver:

  vill du knulla mig med är kåt

 4. Lucas skriver:

  Hej Rosanna ,jag har vart trogen le4sare e4nda sen du sdttraae bloggen och jag har le4rt mig massor och du ger en alltid rolig le4sning! Dock se5 har jag inte le4st din blogg nu pe5 ett tag, Och ne4r kikade in he4r ff6r ff6rsta ge5ngen pe5 ve4ldigt le4nge se5 se5g jag att du har fe5tt Storhe4st! jag me5ste se4ga Stort Grattis till Cillen! se5 himla Kul att du har fe5tt Storhe4st nu Ke4nner att jag me5ste le4sa ikapp lite pe5 det jag missat, hihi . Jag hoppas ni kommer le5ngt!

 5. Abigail skriver:

  Hej hej! Tycker ockse5 det e4r en super f6vning! Skulle du vilja kolla pe5 en film pe5 min blogg pe5 min troligtvis nya ponny och se vad du tykcer? Skulle vara je4ttekul att fe5 hf6ra din e5sikt! (film Mozart)

 6. kkk skriver:

  kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

 7. tiffany and co sale skriver:

  tiffany s online
  tiffany and co sale http://american-chineseceo.org/tiffany/tiffany-and-co-sale.html ,

 8. Armando skriver:

  This blog was… how do I say it? Relevant!!
  Finally I have found something which helped me. Kudos!

  my website: Best humidifier 2014 (bit.ly)

 9. Alecia skriver:

  Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, as well as the content!

  Take a look at my blog … top gaming laptops 2014

 10. Ward skriver:

  Having read this I thought it was rather informative. I appreciate you spending some time and
  energy to put this article together. I once again find myself personally spending a lot
  of time both reading and commenting. But so what, it was still worthwhile!

  my blog; Best running shoes 2014 (Ward)